Kysyessäni miksi, vastaus on usein sipsi. Ja kun sipsin yhdistää yhteen suosikkijuomaani samppanjaan, voi seuraavassa hetkessä syntyä mitä vaan. Kuten tämä blogi, johon pidätän oikeuden kirjoittaa vapaalla assosiaatiolla. Pääasiassa pysyttelen viiniä, ruokaa ja hedonismia sisältävässä riippumatossa, seuralaisena hyvä kirja ja elämä.

Sipsi ja samppanja on oikeasti upea yhdistelmä, suolainen kohtaa kypsän hedelmän ja raikastastavat mineraalit. Myös popcorn toimii hyvin. Ehkä pitäisi joskus myös testata ”roiskeläppää” ja samppanjaa. Sillä samppanja on kaiken ylevöittäjä, kuten viini ruuan. Ehkä minun blogini juuri nyt sinun hetkesi? Toivottavasti! Kiva kun löysit blogini!

4 Comments

  1. Pitää kokeilla sampanjan kanssa! Punaviini ja sipsit ovat toistuvasti herkkunani. Kun on aikuinen, se sopii myös päivälliseksi.

  2. Ehdottomasti aikuisuuden parhaita puolia on, että voi syödä ja juoda mitä haluaa! Punaviini ja sipsi toimivat kyllä myös hyvin yhteen. Oikeastaan puhumme kahdesta eri ruokalajista punkku+sipsi ja samppa+sipsi 😃

  3. Kai says:

    Känniin hinnalla millä hyvänsä! Koska sipsi!

    1. Voi Kaitsu, ymmärrän tämänkin näkemyksen, mutta minulle onneksi yleensä riittää yksi lasillinen! 😁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *