Tervetuloa nauttimaan sipsiä ja samppanjaa!

Koulussa rehtori lausui kesken tunnin radion mikkiin: testi, yksi, kaksi, testi. Tällä julkaisulla on sama funktio, yritän ymmärtää miten tämä WordPress toimii. Sitä ja muuta sisältöä odotellessa tarjoan sinulle sipsiä ja samppanjaa, universumin mahtavinta makuparia. Juuri nyt niitä nautin, kirjoittaessa tätä ensimmäistä julkaisuani omassa blogissani.

Ehkä sinua myös kiinnostaa, mistä muusta on kyse kuin sipsistä ja samppanjasta. Kyse on hyvästä elämästä – se on yhtä kuin rento kulinarismi ja viinihifistely yhdistettynä luovaan haahuiluun (tällä pidätän oikeuden kirjoittaa mitä hyvänsä). Elämänfilosofiani ydin piilee kontrasteissa: vain maatessa empiresohvalla reikäverskoissa voi löytää pönötyksen syvimmän olemuksen. Samoin myös sipsi ja samppanja täydentävät toisiaan kontrasteina vallan erinomaisesti, kuten vastakohdat usein.

Minulle viinit ja ruoka ovat henki ja elämä, suorastaan uskonnollinen elämys, jos tälle linjalle lähdetään. Kaikenlainen hienostelu ja turhantärkeys puuttuvat tältä foorumilta, intohimo sen sijaan ei. Voisin puhua koko elämäni viinin ja ruuan liitosta, siispä on jo korkea aika perustaa blogi.

Tiedän jo mikä on ensimmäinen samppanjajulkaisuni, ellei tätä nykyistä lasketa. Kuvan Vieille Francen kiskoin edelliskesänä puutarhajuhlissa hyvässä seurassa, kun halusimme gloriaa korona-ankeuden keskelle. Pullo on minulla yhä tallessa. Se muistuttaa minua siitä hetkestä, jolloin olin parhaimmillani. Sitä en ole nyt, yrittäessä ymmärtää tietotekniikkaa nälkäisenä. Mikä neuvoksi? Tässä kohtaa ja monissa muissakin tilanteissa sipsi ja samppanja!

Tervetuloa juuri sinä, odottamaan millaista sisältöä tarjoaa entinen ammattilainen, nykyinen verskahifistelijä! Santé!

<3: E

Entinen ammattilainen, nykyinen hifistelijä.
Yhteydenotot:
eve@sipsiajasamppanjaa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *