Sohvaperuna-tasting Veistämössä!

*sisältää mainoksen itsestäni*

Syksy on edennyt siihen pisteeseen, että tarvitsemme jotain piristävää arkeemme. Tällaisen kuplallisen ja mätöllisen potpurin voit kokea torstaina 10.11.2022 Turun Veistämö Barissa elämöintini äärellä. Keksitkö muka jotain parempaa ajanvietettä? En minäkään!

Yllätykselliset laatukuplat kohtaavat töllön ääressä syötävät herkut. Yhdistämällä villisti voit olla entistä tyytyväisempi sohvaperuna! Katso täältä: https://www.veistamobar.com/tasting/ tai ilmoittaudu suoraan telakkaruokalaoy@gmail.com. Huom, kuvassa on virheellinen päivämäärä eli sen pitäisi olla 10. marraskuuta.

Ilokseni minua siis pyydettiin pitämään tyylilleni uskollinen viinitasting Veistämössä, yhdessä Turun parhaassa ellei parhaimmassa viinibaarissa. Voit lukea Veistämöstä lisää vaikkapa tästä aiemmasta kirjoituksestani: https://www.sipsiajasamppanjaa.fi/2022/04/01/testissa-veistamo-wine-bar/

Tastingin aiheeksi valikoitui ilman muuta sohvaperunuus sen jaloimmassa muodossa (vitsistä toteutettavaksi ideaksi toimii yleensä aina). Saavun kyllä paikalle ihmisen asussa, ei huolta. Jalous viittaa reikäverskojen sijaan laatukupliin, joita olen maistellut töllön ja herkkujen äärellä pienen elämäni. Uskoisin, että te myös? Veistämön tiloista löytyy myös sohvia, mutta viinejä saattaa olla helpoin vertailla pöytien äärellä. Telkkaria ei muistaakseni Veistämössä ole, mutta minun puhuva pääni kyllä. Ajankohtaisohjelmaa siis tiedossa!

Veistämön tunnelmallinen olohuone

Olen valinnut Veistämön tastingiin mahdollisimman monipuolisen kattauksen laadukkaita ja yllättäviäkin kuplia, joita sitten maistelemme sohvaystävällisten herkkujen äärellä. Tyyli on vapaa myös yleisöllä, eli tämä on matalan kynnyksen rentoa viininmaistelua ja yllättävien makuyhdistelmien löytämistä. Hinta on 50 e per kärsä, sisältäen viinit, syötävät ja yhteisen elämöintimme aiheesta. Ilmoittaudu telakkaruokalaoy@gmail.com, paikkoja on vielä muutama jäljellä. Lupaan, että kattaus sisältää myös…. tittidii! Sipsiä ja samppanjaa!

Nähdään siis Veistämössä!

P.S. Jollet jostain syystä pääse paikalle, kirjoitan kyllä taas samppanjasatuja tännekin kera harvinaisen sipsigallerian!

Entinen ammattilainen, nykyinen hifistelijä.
Yhteydenotot:
eve@sipsiajasamppanjaa.fi

2 Comments

  1. Sebu says:

    Näkyykö Tepsin peli?

    1. Jaa-a, veikkaan että minun ohjelmani on parempi 😃👍 enkä tosiaan muista onko Veistämössä telkkaria. Voit sitten iltapalaksi katsoa kotona sohvalla 😃👍 Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *